Connect with us

Kultúra

Vybíjaná v Dome umenia hneď dvakrát

Published

on

Reklama

Na  utorok 7. apríla chystá Dom umenia v Piešťanoch Vybíjanú a to dokonca hneď dvakrát. Komédiu Petra Nikolaeva podľa bestselleru Michala Viewegha si v najväčšom jednosálovom kine na Slovensku budete môcť pozrieť o 16:30 i o 19:00 h. 

vybVybíjaná je groteskou o priateľstve, osudových láskach, kráse a „ošklivosti“, alkohole a hľadaní ľudského šťastia. V niekoľkých časových rovinách rozpráva príbeh spolužiakov, ktorí spolu prežívajú rôzne životné etapy. Ocitáme sa na stretávke gymnazistov po niekoľkých rokoch. Navonok banálna situácia dáva priestor nielen pre sentimentálne spomienky, ale predovšetkým k bilancii nenaplnených túžieb i uskutočnených snov a prežitého života. V centre príbehu sú traja kamaráti – Jeff, Skippy a Tom (Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol), ktorých životné peripetie neustále vracajú do spoločného bydliska – staromládeneckého brlohu, ktoré sa pre nich stáva útočiskom podľa toho, ako získavajú či strácajú životné partnerky. Ich protipólom sú dve ženské hrdinky – triedna kráska Eva (Simona Krainová), ktorá sa stane postupne objektom lásky všetkých spolužiakov a šeredná Hujerová, ktorej schopnosť sebaironického nadhľadu dáva nielen schopnosť prežiť vo svete krásnych, ale nájsť i vlastnú cestu k šťastiu.

Reklama

Vstupné: 3,- €

Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany v pondelok – piatok od 14.00 h do 17.00 h a hodinu pred predstavením. Tel: Pokladňa: 033/24 58 001

Reklama

PR

Populárne články