Connect with us

Kultúra

Vianočný koncert sa blíži, zasúťažte si o ďalšie dve vstupenky

Published

on

Reklama

Vianočný koncert, v ktorom sa predstaví Sláčikové kvarteto Košickej filharmónie, je naplánovaný na piatok 15. decembra v Elektrárni Piešťany. Vystúpenie štyroch členov orchestra a klaviristu Lukáša Gacha začne o 19.00 hodine, návštevníci si budú môcť vychutnať až deväťdesiat minút ladných tónov v podaní talentovaných hudobníkov. Vstupenky je možné aktuálne zakúpiť v predpredaji v priestoroch elektrárne na Staničnej ulici alebo v sieti ticketportal. Vďaka súťaži, ktorú sme pripravili spolu s organizátormi, si budú môcť dvaja návštevníci tento výnimočný koncert užiť úplne zadarmo. Stačí poslať správne odpovede na otázku, ktorú nájdete nižšie a mať trochu šťastia pri losovaní. „Ktorí dvaja hudobníci pôsobia aktuálne ako husľoví koncertní majstri Štátnej filharmónie Košice?“

Svoje odpovede spolu s menom a mestom/obcou, telefónnym číslom, nám pošlite mailom na adresu: redakcia@pnky.sk najneskôr do konca týždňa, teda do polnoci v nedeľu 3. decembra 2017. Do predmetu správy napíšte “Vianočný koncert Sláčikového kvarteta ”. Víťaza spomedzi správnych odpovedí vyžrebujeme a jeho meno zverejníme v pondelok 4. decembra na stránkach nášho portálu www.pnky.sk.

Reklama

Vstupné na toto podujatie je 7 eur v predpredaji a 9 eur na mieste v deň konania predstavenia. Lístky si už teraz môžete zakúpiť v sieti Ticketportal  alebo priamo v priestoroch Elektrární Piešťany.

-red/Zdroj a grafika: Vianočný koncert Košickej filharmónie-

Reklama

Populárne články