Connect with us

Kultúra

V novom klipe Fuera Fondo účinkujú aj Piešťanci

Published

on

Reklama

Dej zameraný na drobné ľudské radosti, na všedné, ale napriek tomu zmysluplné ľudské príbehy. Aj o tom je nový videoklip kapely Fuera Fondo k skladbe s príznačným názvom Srdce dobre vie, že…

fuerafondo

Reklama

Chlapci nelenili a začiatkom roka pripravili svojim fanúšikom hneď niekoľko noviniek, Okrem toho, že vo svojich kruhoch privítali nových členov, poctivo zapracovali na príprave druhého albumu a onedlho odštartujú svoje veľké československé turné.

Skladba Srdce dobre vie, že… je treťou piesňou z nového CD Žúrový kráľ. Je akousi výpoveďou o všednom živote, o tom, že aj keď veci neplynú vždy podľa našich predstáv, treba si vedieť brať ponaučenie. A radovať sa aj z mála.

Reklama

V rovnakom duchu skupina poňala aj videoklip. Prelínanie úsmevných scén so zábermi každodenného života ľudí rôznych vekových vrstiev a rôzneho charakteru nepochybne zaujme. Aj keď divák sleduje len malé zlomky ich príbehov, samotný videoklip na neho pôsobí svojou nesmierne pozitívnou energiou a úprimnosťou hlavných aktérov.

V klipe sa objavuje známa tvár českého mentalistu, Jakuba Vosáhla, či slovenskej ochotníckej herečky Anešky Dominovej, ktorá si zahrala vo filmoch Muzika, Eštebák alebo v seriáli Dedičstvo.

Hudbu Fuera Fondo si budeme môcť v Piešťanoch vychutnať najbližšie v sobotu 1. marca v klube ŽiWell. Zahrajú tam spolu s Hugo Čaves orchestra.

Nový klip si môžete pozrieť tu: 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8bg_QOQL_O8[/youtube]

Text: Tlačová správa/red

Populárne články