Connect with us

Aktuality

V nedeľu bude obchodné centrum dýchať históriou

Published

on

Reklama

Ak vás zaujíma história a chcete sa dozvedieť viac o tom ako sa žilo na našom území v staroveku i stredoveku, neváhajte prísť v nedeľu 6. apríla do obchodného centra Aupark v centre Piešťan. Skupina historického šermu Bludní rytieri vám predstaví svoje aktivity spojené so starovekou loďou Hyperborea, ktorá kotví na rybníku pri Rybárskom dvore hneď vedľa Sĺňavy, ale i veci spojené so stredovekom, ktorým sa venuje. K dispozícii budú od 9:00 h do večerných hodín.

mp-06-27-13-91714[1]

Reklama

REKLAMA

Monitoring_dirofilaria_pes

Reklama

Budete mať možnosť pozrieť si ukážky exponátov zo staroveku, ktoré sa nachádzajú v múzeu pri lodi Hyperborea a taktiež stredoveké zbrane. Prezentácia bude súčasťou výstavy modelov hradov a zámkov z Parku miniatúr, ktorá je v nákupnom centre sprístupnená do 10. apríla. Máte teda jedinečnú možnosť vidieť viacero zaujímavých vecí naraz.

Bludní rytieri sa pripravujú na nadchádzajúcu hradnú sezónu, ktorú odštartujú už 12. apríla na hrade Beckov. Finišujú taktiež s prípravou lode Hyperborea. Tá bude na rybníku vedľa Sĺňavy prístupná záujemcom od 1. mája.

mp-06-27-13-91572[1]

Autor: ht

Populárne články