Connect with us

Kultúra

V Dome umenia bolo počuť aj špendlík padnúť na zem

Published

on

Reklama

Vypredaný Dom umenia zažil v piatok 9. októbra netradične poňatý večer so spevákom Ivanom Táslerom a IMT Smile. Show, ktorú predviedli bola plná akustických verzií piesní z bohatého repertoára kapely, ale zároveň to nebol len koncert. Celý večer bol moderovaný, priestor dostali divácke otázky a okrem potlesku sa z publika často ozýval aj smiech. V úvode koncertu si diváci odskúšali ako ticho dokážu byť a či je okrem zvuku po dopade plastovej fľaše počuť aj špendlík. V rámci vystúpenia pokrstila skupina svoje výberové CD s názvom “IMT Smile – ACOUSTIC BEST“.

IMG_3599_resize

Reklama

 

„Počas koncertu budete môcť dávať kapele otázky. Naozaj v rozhovoroch sa píše všeličo možné, ale vy to môžete posunúť niekam úplne inam a niekam absolútne ďalej. Už som počul smiech, tak poprosím, žiadne nejaké provokačné otázky, žiadne otázky, ktoré by boli príliš na telo alebo drsné. My si tu dnes chceme navzájom odovzdávať dobrú energiu a poviem vám, že keď rozhodíte muzikanta nie je to veľmi dobré,“ povedal v úvode večera moderátor.

Reklama

IMG_3675_resize

Ivan Tásler a skupina IMT Smile odohrali na koncerte prierez svojím bohatým repertoárom. Od ich prvého albumu Klik – klak ubehlo už 19 rokov a v zostave sa vystriedali viacerí vynikajúci hudobníci medzi inými Martin Migaš, Peter Bič či Katarína Knechtová. Divácke otázky sa týkali rôznych tém a jeden z fanúšikov sa napríklad zaujímal o to, či kapela nechystá vernostné karty, ktoré by po absolvovaní určitého počtu vystúpení oprávňovali na vstup zadarmo – on bol na koncerte tento rok už ôsmy krát.

-lt-

Populárne články