Connect with us

Kultúra

Truck aréna oslavuje 15 rokov, príde aj Dara s Rytmusom

Published

on

Reklama

Tisíckoňový americký dragster po prvý raz na Slovensku, ďalšie vytunené trucky a hudobný program na dvoch pódiách –  Desmod, Hex, Gladiator, Dara Rolins, Rytmus, Slniečko, Senzus, Ivan Mládek…to je tohtoročná ponuka jubilejnej prehliadky silných vozidiel TRUCK ARÉNA.

Reklama

 

Piešťany budú hostiť víkend na krídlach zábavy už budúci piatok a sobotu 12.-13. júna 2015 v Autocampingu Lodenica. TRUCK ARÉNA je okrem množstva nablýskaných ťahačov a súťaží známa bohatým hudobným programom.

Reklama

Na svoje 15-te narodeniny pripravili organizátori výber toho najlepšieho z 15. ročnej histórie: zo slovenskej scény: DESmodHEXGladiatorDara Rolins (Official)Patrik „Rytmus“ VrbovskýThe ParanoidSlniečko alebo Punto & rybacé hlavySenzusBUKASOVÝ MASÍVWasabi CircusPloštín Punk – official,Black Diamond (SK) z českej scény: nestárnúci Banjo Band & Ivan Mládek.

thumb

Na návštevníkov čaká aj atraktívna laserová show, miss mokré tričko, bubnovú show, miss bodypainting, vystúpenie silných strongmanov, cyklotrialistov, sexi myčku, maskotov, maľovanie na tvár, detské mestečko a TOP trucky, či už airbrushové, pretekárske, či historické.thumb (1)

Po prvý krát sa predstavia dva americké trucky a ako bonbónik k nim si premiérovo na Slovensku budú môcť návštevníci pozrieť zblízka americký tisíc koňový dragster. Na vytrvalcov čaká aj večerná disko párty s hosťom DJ BIDLO AKA AQUA.

Zdroj: Tlačová správa, foto: www.truckcountry.sk

Populárne články