Connect with us

Kultúra

Trebatice na vlnách hudby, Piešťany tradične

Published

on

Reklama

Každoročné hody pripravili organizátori na polovicu augusta v Piešťanoch aj Trebaticiach, ale ich plánovaný program je diametrálne odlišný. Kým na Mariánskom námestí pri kostole svätého Štefana, v Hudobnom pavilóne a pri Evanjelickom kostole v Piešťanoch si v nedeľu prídu na svoje seniori, Motokárová dráha AKM pri Trebaticiach láka počas piatka a soboty skôr mladšie ročníky. Záleží len na vás, či si vyberiete tradičnú zábavu, dychovku, swing a šlágre alebo známe slovenské kapely, prípadne navštívite obe podujatia.

Hody v Trebaticiach lákajú návštevníkov naozaj bohatým zoznamom účinkujúcich, medzi ktorými sa predstavia napríklad IMT Smile, Desmod, Polemic, Gladiátor, Smola a Hrušky, NeverBack, Iné Kafe, Zoči Voči, Horkýže Slíže či Hex. Program začína už v piatok o 15:30 a potrvá až do neskorej noci. V sobotu nabitý program pokračuje a koncertom začínajúcim o 23:15 ho zakončí kapela Iné Kafe.

Reklama

Program Piešťanských hodov okrem zábavy pre seniorov, na ktorých čaká dychová hudba Tatrachemka, V8 Band, melódie z TV Šláger v podaní zoskupenia Black Band a folklórny súbor VILLŐ z Maďarska, prináša aj atrakcie pre deti. Najmenších čaká napríklad nafukovacia šmykľavka, skákací hrad či cukrová vata. Pre veriacich je v kostole sv. Štefana pripravená o 9:00 slávnostná sv. omša s vystúpením speváckeho zboru Coro Laudamus a o 11:00 slávnostné služby Božie v Evanjelickom kostole pri 110. výročí posvätenia kostola a zasadenie stromu reformácie.

 

Reklama

Program:

Hody Trebatice

Snímkacv

hody TRHodyPiešťanské hody
Nedeľa 16. august
09:00 – slávnostná sv. omša – vystúpi spevácky zbor Coro Laudamus, Kostol sv. Štefana
11:00 – slávnostné služby Božie, pri 110. výročí posvätenia evanjelického kostola, sadenie stromu reformácie, Evanjelický kostol
Mariánske námestie
13:00 – atrakcie pre deti – nafukovacia šmykľavka, skákací hrad, cukrová vata, pukance, stánky s občerstvením, …
15:00 – Tatrachemka – dychová hudba
17:00 – V8 Band – swing, blues, rock, pop, latino
19:00 – Black Band – melódie TV Šláger
Hudobný pavilón v mestskom parku
16:00 – folklórny súbor VILLŐ, Martonvásár (Maďarsko)

-lt-

Populárne články