Connect with us

Kultúra

Tanečný dom vás naučí cigánske tance

Published

on

Reklama

Miesto, kde neexistujú účinkujúci a diváci, ale najdôležitejšia je zábava. Tanečný dom, ako ho poznáme napríklad z festivalu Pohoda, pozýva všetkých priaznivcov ľudovej hudby a tanca 28. septembra o 20.00 h do Kultúrneho domu v Podolí.

[singlepic id=12090 w=320 h=240 float=right]Do Tanečného domu môže prísť hocikto. Amatéri, tanečníci a vôbec nie je podmienka, aby človek prišiel s partnerom alebo partnerkou. Netradičná forma folklórneho vystúpenia, kde sú diváci zároveň účinkujúcimi, je zložená z niekoľkých levelov. Vyučujúci postupne zvyšujú náročnosť a rýchlosť. Začiatočníci sa naučia aspoň základné kroky, a skúsenejší tanečníci sa pretancujú ďalej.

Reklama

Tentoraz sa v Kultúrnom dome v Podolí bude tancovať Cigánsky tanec a tanec Do šaflíka z Fintíc. Vyučovať ich budú Vladimír Michalko s partnerkou Vandou Krištofovou.

Pre záujemcov bude pripravený autobus s odchodom o 19.20 h z piešťanskej autobusovej stanice a so zastávkou v Krakovancoh.

Reklama

Bližšie info: Alfréd Lincke: 0918 810 384, Frediiiis@azet.sk a Daniel Kostolanský: 0905 617 532, kostolansky@pravnik.sk.

-inf-

Populárne články