Connect with us

Kultúra

Swan Bride a Sounds Like This – skvelá kombinácia

Published

on

Reklama

Slovenské kapely, ktoré na pódiu robia rovnako dobrú show ako hocaké svetové hviezdy zmenili 25. novembra diskotéku Cotton na na ozajstný hudobný klub.

[singlepic id=22452 w=320 h=240 float=left]Neprekážali im ani laserové svetlá a tanečné videá v pozadí. Poctivé gitary roztancovali všetkých návštevníkov a po skvelom hudobnom výkone išli na odbyt aj albumy oboch kapiel, vydané na vinyloch.

Reklama

Nedá sa určiť, kto z dvojice Swan Bride a Sounds Like This je väčšia hviezda. Poradie ich vystúpení však vyšlo až prekvapivo dobre. Formácia okolo Tomáša Slobodu najprv ponúkla pomalšie a hĺbavejšie songy. Postupne dostali zo svojich gitár také kvantum hudobnej energie, že publikum bolo skvelo pripravené na koncert punkovejších Swan Bride.

Ich tak trochu hororový rock spôsobil chaotické pogo pod pódiom. Občas sa ku skákajúcim ľuďom pridal aj spevák Matej Rafa. Swan Bride museli hrať až dovtedy, kým sa im neminuli songy. Až keď ponúkli celý svoj repertoár, vrátane úplne nových skladieb, pustili ich fanúšikovia dole z pódia – medzi seba.

Reklama

[nggallery id=1245]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články