Connect with us

Kultúra

Štyria na kanape – komédia s hviezdnym obsadením

Published

on

Reklama

Zaručene nevernú komédiu Marca Camolettiho s názvom ŠTYRIA NA KANAPE ponúkne divákom piešťanský Dom umenia v pondelok 23. februára o siedmej večer.

Štyria na kanape

Reklama

Najhranejší francúzsky autor na svete Marc Camoletti je späť. Na megaúspech inscenácie „“Kto zhasol svetlo“ , nadväzuje nemenej vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva. On advokát, ona lekárka – zdanlivo poľahky sa mienia vzdať svojho celoživotného partnera. Nie však svojej polovice domu. A čo ešte, keď sa v obývačke objavia aj milenci oboch. Francúzi to majú za takýchto okolností ľahšie než Slováci: aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe – charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor. Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako zaručene na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor. Nenechajte si ujsť skvelé výkony Vašich obľúbených hercov.

Predstavenie zrežíroval Eduard Kudláč a účinkujú v ňom známe mená: Emil Horváth, Richard Stanke, Ľuboš Kostelný, Henrieta Mičkovicová, Petra Polnišová.

Reklama

Vstupné stojí 14 € a lístky sú v predaji v pokladni Domu umenia PO-PIA od 14.oo – 17.oo h  alebo cez ticketportal. rezervovať si ich môžete aj na telefónnom čísle 033/2458001. 

(PR)

Populárne články