Connect with us

Aktuality

Spoločne môžeme pomôcť – koncert pre Martina

Published

on

Reklama

Podujatie s názvom Spoločne môžeme pomôcť pripravila Nadácia Noe, Slovenský skauting – 80. zbor Piešťany a Mestské kultúrne stredisko. V kine Fontána sa 14. apríla uskutoční benefičný koncert, ktorého výťažok z dobrovoľného vstupného bude venovaný Martinovi trpiacemu neketonemickou hyperglycinémiou a jeho rodine na zabezpečenie špecializovaného liečenia. Program pripravili piešťanskí skauti.

[singlepic id=27313 w=420 h=300 float=right]Nadácia Noe, ktorá je hlavným organizátorom podujatia sa zaoberá ochranou zdravia a podporou rozvoja zdravotníctva. Medzi jej aktivity patrí zavádzanie nových technológií, rekonštrukcia budovanie nových zdravotníckych zariadení, vzdelávanie v zdravotníctve, rozvoj školstva a vedy a podobne. Jedným z jej najdôležitejších cieľov je individuálna humanitárna a charitatívna pomoc pre jednotlivcov, ktorí sa ocitli v ohrození života.

Reklama

Nadácia Noe organizuje spoločenské udalosti za účelom získania finančných prostriedkov pre neziskové, verejnoprospešné, zdravotnícke a sociálne zariadenia. Viac sa o jej činnosti dozviete na webe nadacianoe.sk.

(mp)

Reklama

Populárne články