Connect with us

Kultúra

Rok slovenského divadla odštartuje v Piešťanoch trakovická Ochotníčka

Published

on

Reklama

Rok 2020 je Rokom slovenského divadla. Pripomíname si v ňom 190. výročie vzniku slovenského ochotníckeho divadla a 100. výročie založenia Slovenského národného divadla. Vymeňte po sviatkoch gauč pred televízorom za miesto v hľadisku a príďte podporiť tvorbu divadelníkov. V sobotu 11. januára o 18.00 h uvedie Divadlo Na TrakOch predstavenie Ochotníčka v priestoroch Kursalonu v Piešťanoch.

Reklama

V čom tkvie krása ochotníckeho divadla? Predstavuje slobodu tvoriť a byť sám sebou. Hlavnou postavou predstavenia Ochotníčka je žena a diváka vtiahne šarmantným spôsobom do svojho príbehu. Dokáže oceniť krásu prostého života a nájsť v ňom jedinečnosť svojej existencie. A špeciálne k Piešťanom má veľmi blízky vzťah…

Divadlo na TrakOch v spolupráci s Kúpeľnou dvoranou – KC Apolin srdečne pozývajú na autorskú hru plnú emócií a humoru, z pera členky divadla Anity Herman a v réžii Kataríny Rajnicovej. Darujte svojim blízkym zážitok, vezmite ich do divadla.  

Reklama

Vnútorný rozpor medzi tým, v čo mladý človek verí a tým, čo mu osud nadelí, býva niekedy veľký. Život má zvláštny zmysel pre humor a je len na nás ako sa s tým vysporiadame. Ochotníčka nie je len predstavenie o fiktívnej postave, kus seba tam nájde každý z nás.

Aj keby si pacient mohol byť vedomý toho, že jeho stav je veľmi vážny, môže sa uzdraviť, keď má vieru vo svojho lekára…alebo má pri sebe láskavú sestričku.

TS Divadlo Na Trakoch

Populárne články