Connect with us

Kultúra

Punkáči Lodenicu skoro zrovnali so zemou

Published

on

Reklama

Na pogovaciu masu sa publikum zmenilo okamžite po prvých tónoch Slobodnej Európy. Jej líder Whisky najprv nadával na zlý zvuk, neskôr na problémy zabudol a vyskúšal si stage diving.

[singlepic id=22527 w=320 h=240 float=left]Štvorlístok punkových kapiel Nekultúra, Slobodná Európa, Zóna A, Street Spirit pritiahol 26. novembra do Lodenica Muzik Pubu stovky ľudí – starých punkáčov, čo už iba postávali vzadu v bezpečí aj ich mladších nasledovníkov. Tí pogovali presne podľa predpisov – skákali, kopali a sácali sa, ale keď niekto spadol ochotne mu pomohli. Dobre riešený priestor klubu, kde je možné sledovať koncert aj z poschodia zneužilo zopár jedincov, čo sa namiesto hudbou zabávali tým, že na skákajúci dav vylievali pivo.

Reklama

Rovnako drsné pogo pokračovalo pri všetkých songoch Zóny A, ktorú vidieť na pódiu je čoraz vzácnejšie. Koňýk predviedol nový imidž, roztrhané rifle a koženú bundu vymenil za slušivý oblek. Nezameniteľné pózy a grimasy mu však zostali. A tiež všetky staré a nové a staronové skladby, ktoré ovládal snáď každý v Lodenici naspamäť.

[nggallery id=1248]

Reklama

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články