Connect with us

Kultúra

Puf a Muf pôjdu do školy a Piešťany budú čítať deťom

Published

on

Reklama

Piešťanské deti budú mať opäť možnosť živého stretnutia s knihou v mestskej knižnici. Už túto stredu to budú príbehy o dvoch nezbedných kocúroch Pufovi a Mufovi od Nataše Tanskej: „Zajtra ideme do školy“. O deň neskôr sa podujatím Piešťany čítajú deťom pripojíme k celonárodnej aktivite Slovensko číta deťom. 

Spoločne s vydavateľstvom Buvik predstaví Mestská knižnica Mesta Piešťany v stredu 26. novembra o 9,30 h knihu Nataše Tanskej Zajtra ideme do školy – rozprávky o Pufovi a Mufovi v rôznych podobách. O tom, ako to môže dopadnúť, keď sa kocúri rozhodnúť ísť do školy, predvedie v dramatizácii Divadlo KBT, deti si pozrú aj filmové spracovanie rozprávok a na záver ich čaká spoločné súťaženie s kvízom. Knihu dostali od hlavy mesta žiaci prvých ročníkov piešťanských základných škôl  ako darček k nástupu do školy v septembri. 

Reklama

REKLAMA

Laser_banner

Reklama

Podujatie Piešťany čítajú deťom, ku ktorému sa pripájame už po tretíkrát, a kde osobnosti čítajú deťom z ich obľúbených rozprávkových kníh, sa uskutoční už tento štvrtok 27. novembra o 9,00 h v priestoroch knižnice. Deťom budú čítať herec a moderátor Michal Nikodém, sochár David Švorc, herečka a programová riaditeľka Elektrárne Piešťany Mária Landlová a herečka, dramaturgička a prezidentka o.z. Celé Slovensko číta deťom Viera Kučerová, tentoraz z príbehov s vianočnou tématikou a pripoja aj vlastné skúsenosti s knihami v detstve.

Piešťany čítajú deťom

(red, foto: MKMP)

Populárne články