Connect with us

Kultúra

Prvý koncert roka odohrali hudobníci bez nástrojov

Published

on

Reklama

Hrali bez nástrojov a hrali výborne. Diváci sa bavili, tlieskali a prostredníctvom standing ovation si vypýtali prídavky. Taký bol tradičný novoročný koncert, na ktorý tento rok pozvali predstavitelia mesta Piešťancov do KSC Fotnána, kde „úradovala“ a´cappella formácia Close Harmony Friends.

[singlepic id=24026 w=320 h=240 float=left]CHF rozdávajú radosť na Slovensku, ale i v zahraničí už dvadsať rokov. Prešli viacerými obmenami členov, ale aktuálna zostava Gabika Šimková, Jana Šimová, Patrícia Papírníková, Zuzana Vlasáková, Mário Fančovič, Viktor Nižník, Martin Klčo, Karol Brnka, Radovan Tomeš, prípadne ak treba ešte aj spievajúci manažér Feri Vlasák, je už niekoľko rokov stabilná. V ich interpretácii bez nástrojov si na koncerte môžete vypočuť  popmusic, ale aj operu. Všetko v neopakovateľných aranžmánoch, keď si vystačia iba s vlastnými hlasivkami

Reklama

Pre tých čo sa na koncert nedostali prinášame niekoľko skladieb a spolu s Close Harmony Friends prajeme len to najlepšie do nadchádzajúceho roka.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=-ir9hFG0r1I[/youtube]

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=3O-no0aD5T0[/youtube]

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=y9ZVOlmm1c4[/youtube]

[nggallery id=1329]

Autor: ht Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články