Connect with us

Kultúra

Príbehy o Malte vyrozprávané vo fotografii

Published

on

Reklama

V Kursalone sa uskutoční výstava, ktorej snahou je zobraziť rôzne aspekty života na stredomorskom ostrove. Vernisáž  Príbehov o Malte, ktorých autorom je Ernest Koppon, sa uskutoční 4. septembra o 18.00 h.

[singlepic id=18961 w=320 h=240 float=left]Fotografie vznikli v roku 2010, keď Ernest Koppon absolvoval mesačný pobyt na tomto ostrove. Jeho snahou bolo zobraziť  rôzne aspekty života v krajiny, zamerané hlavne na históriu a snahu o zachovanie kultúrneho dedičstva tejto krajiny. Na fotografiách dominuje viac detail. „Snažil som sa vyhnúť lákavým turistickým záberom celkov. Súhrn detailov vytvára príbeh, ktorý je doplnený popisom na zdôraznenie hlavnej myšlienky cyklu. Týmto spôsobom bolo vytvorených dvadsať príbehov, ktoré som zaradil do fotografickej publikácie s názvom The Tales of Malta,“ povedal o výstave autor fotografií Ernest Koppon.

Reklama

Pre výstavu bola vybratá kolekcia fotografii zo štrnástich príbehov. Pre oživenie vernisáže sú pripravené multimediálne prezentácie, ktoré priblížia bohatú históriu Malty.

[singlepic id=18700 w=320 h=320 float=center]

Reklama

-inf-

REKLAMA

Populárne články