Connect with us

Kultúra

Príbehy o krajine a ľuďoch Malty

Published

on

Reklama

Z detailov vytvorené Príbehy o Malte sú vystavené do 1. októbra v Kursalone.

[singlepic id=19487 w=320 h=240 float=left]Člen Piešťanského fotoklubu Ernest Koppon urobil počas svojho mesačného pobytu na ostrove desiatky fotografií. Ako sám hovorí snažil sa vyhýbať turisticky lákavým celkom maltskej krajiny a radšej sa zameral na detaily.

Reklama

„Týmto spôsobom bolo vytvorených dvadsať príbehov, ktoré som zaradil do fotografickej publikácie Tales of Malta. Na výstavu bola vybratá kolekcia fotografií zo štrnástich príbehov,“ hovorí autor fotografií.

[singlepic id=19500 w=320 h=240 float=right]Jeho snahou bolo zobraziť  rôzne aspekty života v krajiny, zamerané hlavne na históriu a snahu o zachovanie kultúrneho dedičstva tejto krajiny.

Reklama

„Stalo sa vám, že vás taxikár odviezol úplne zadarmo? Alebo, že vás cudzí človek pozval na drink a mali ste problém odísť? Mohlo by sa zdať, že chcem Maltu a jej obyvateľov vykresliť za najlepších na svete. Nie je to tak, ale moja osobná skúsenosť a moje zážitky sú veľmi pozitívne a preto sa to odrazilo aj na mojich fotografiách. Na mojich príbehoch o krajine a ľuďoch,“ uzatvára Ernest Koppon.

[nggallery id=1073]

-inf-

 

Populárne články