Connect with us

Kultúra

Predstavenie preložené – Dnes divadelná bodka za rokom 2018 – Predstavím ťa oteckovi

Published

on

Reklama

V Dome umenia dnes  17. decembra o 19:00 h mali dať bodku za divadelným rokom 2018 skvelí slovenskí herci. Predstavenie je však zrušené respektíve preložené na januárový termín pre ochorenie jednej z účinkujúcich.

Reklama

Na hru Predstavím ťa oteckovi, ktorého autorom je Alan Ayckbourn, v réžii Ľubomíra Vajdičku sa tak môžete tešiť v nedeľu 20.1.2019 o 19.00 hodine. Zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti na náhradný termín. Ak vám náhradný termín nevyhovuje, je potrebné zakúpené vstupenky vrátiť v pokladni Domu umenia Piešťany DNES, alebo v predajnom mieste TICKETPORTAL, kde ste si vstupenky zakúpili.

Predstavím ťa oteckovi

Čo všetko sa môže zomlieť, ak váš nastávajúci túži spoznať vašich rodičov, lenže otecko vlastne nie je vaším oteckom? Čaká vás „zašmodrchaná“ zápletka plná nečakaných zvratov od najvychytenejšieho súčasného britského dramatika, autora vyše osemdesiatky celosvetovo uvádzaných hier, majstra situačných komédii Sira Alana Ayckbourna, ktorá umožňuje naplno zažiariť brilantným výkonom Kamily Magálovej a Jozefa Vajdu.

Reklama

Ako prekonávajú zrelí aristokrati nečakané krízy? A vydrží, či nevydrží skúšku ohňom vzťah nezodpovedných snúbencov? Partnerskými kotrmelcami prekvapia vychádzajúce herecké hviezdy Mary Havranová Bartalos a Juraj Bača.

-red-

Populárne články