Connect with us

Aktuality

Po Prechádzke prichádza Úsmev s podujatím Čím budem, keď vyrastiem

Published

on

Reklama

Materské centrum Úsmev už niekoľko rokov organizuje Prechádzku rozprávkovým parkom. Teraz pribudne do porfólia akcií v Piešťanoch vďaka MC ďalšie podujatie. Už vo februári sa môžete zabaviť a poučiť so svojimi ratolesťami na akcii Čím budem, keď vyrastiem.

pov web prez nov

Reklama

Prechádzka rozprávkovým parkom je zamerané na podporu spoločného trávenia voľného času detí s rodičmi. Deti sa v Mestskom parku v Piešťanoch stretávajú s rozprávkovými postavičkami. Rodičia ich celou cestou sprevádzajú a pomáhajú im splniť na stanoviskách jednoduché úlohy súvisiace s konkrétnou rozprávkou.

Podobné ciele má aj nové podujatie. Okrem toho priblíži deťom rôzne povolania, dá im možnosť vyskúšať si ich a umožní im na chvíľu sa stať doktorkou, policajtom, cukrárkou, či smetiarom… Akcia je postavená na jednoduchých a dynamických činnostiach súvisiacich s vybraným povolaním. Rodičia spolu s animátormi ukážu deťom, čo všetko konkrétna profesia v sebe zahŕňa. Realistickosť profesie dotvárajú skutočné pomôcky, odev a pracovné náradie, ktoré sa bežne pri práci používajú a deti si ich budú môcť nielen pozrieť ale aj vyskúšať. Podujatie okrem výnimočného zážitku pre deti ponúka možnosť zapojenia sa rodičov do neformálneho vzdelávania detí a opätovnú príležitosť k spoločnému stráveniu voľného čas s deťmi.

Reklama

Podujatie sa bude konať už o mesiac v priestoroch Mestskej knižnice Mesta Piešťany 21. februára počas celého dňa.

dd, Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články