Connect with us

Kultúra

Piešťanská kapela Passus má desať rokov

Published

on

Reklama

Členovia kapely Passus pozývajú všetkých fanúšikov dobrej hudby na ďalší zo svojich koncertov. Už 10. novembra o 18.10 h v Kursalone oslávia 10. výročie založenia kapely. Počas koncertu zaznejú autorské texty a hudba členov skupiny, ktorá sa hlási k folkrocku, ale nenecháva sa týmto žánrom obmedzovať. Passus chce svojou tvorbou šíriť posolstvo o láske a živote.

[singlepic id=48518 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Kapela vznikla v roku 2003, keď Lukáš Streženec začal aktívnejšie prezentovať svoje texty a hudbu, nielen spievaním na Kolonádnom moste. Postupne sa v rôznych formáciach a časových obdobiach „kruh“ Passus menil. Kapela účinkovala predovšetkým v duchovnej oblasti – pri omšiach, žalmoch a chválach. Dnes sa snaží osloviť širšie publikum, nielen veriacich a hrávajú aj pre potešenie a radosť ľudí.

Svojimi vlastnými textami a hudbou chcú členovia kapely vyspievať posolstvá o láske a živote so všetkým, čo v sebe zahŕňa. Texty sú slovenské aj anglické. Vždy sa na koncertoch snažia priniesť niečo nové a ani koncert v Kursalone nebude výnimkou.

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ojfpz3s4tHA[/youtube]

Zloženie kapely:
Lukáš Streženec – gitara, mandolína, ukulele, spev
Tomáš Ploszek – gitara, flauta, bicie, perkusie, spev
Peter Gröpel – gitara, basgitara
Dajte vedieť, že prídete – https://www.facebook.com/events/238875446267842/.

(inf)

Populárne články