Connect with us

Kultúra

Pestrý týždeň v Dome umenia

Published

on

Reklama

V Dome umenia pripravili na aktuálny týždeň pestrú paletu podujatí, na ktoré sa môžete tešiť. Od filmu, cez koncert muzikálových spevákov a divadlo až po operu.

Reklama

Dnes večer ( 9. 4. o 18.00 hodine ) pokračuje prehliadka francúzskeho filmu Crème de la Crème 5 snímkou GAUGUIN. Biografický film je výpravnou, pritom však meditatívnou sondou do duše vášnivého a problematického génia.

V utorok 10. 4. o 19.00 ste pozvaní na koncert do Malej sály, kde sa predstaví zoskupenie jedinečných hlasov mladých muzikálových spevákov a hercov – Mirka Partlová – Peter Makranský – Dárius Kočí – STAR TRACK a počas večera si môžete pozrieť i výstavu obrazov Petra Krivdu „Niekoľko slov vo farbe“.

Reklama

V stredu 11. 4. o 18.00 hodine pokračuje prehliadka francúzskeho filmu Crème de la Crème 5 filmom RODIN, čo je životopisný príbeh sochára Augusta Rodina a jeho umeleckej životnej dráhy.

Vo štvrtok 12. 4. o 19.00 hodine je na programe zábavná komédiá o večnom súboji mužov a žien! MANŽELSTVÍ V KOSTCE v podaní Zuzany Kronerovej a Oldřicha Navrátila je skvelou príležitosťou pre komediálny talent týchto výborných hercov.
Vstupenky sú ešte k dispozícii aj v pokladni Domu umenia aj na www.ticketportal.sk

V sobotu 14. apríla o 18.30 hodine vám ponúknu v Dome umenia ďalší operný titul z cyklu priamych prenosov z Metropolitnej opery z New Yorku Giuseppe Verdi LUISA MILLER – príbeh mladého dievčaťa, ktoré sa rozhodne obetovať
svoje šťastie, aby zachránila otcov život. Opera v talianskom jazyku trvá asi 218 minút, má dve prestávky a uvedená je s anglickými aj slovenskými titulkami.
PR Foto: archiv, Petr Hrozný

Populárne články