Connect with us

Kultúra

Park Foto už túto sobotu – 5. ročník najpríjemnejšieho stretnutia fotografov na Slovensku

Published

on

Reklama

V sobotu 25. septembra 2010 sa už po piatykrát stane piešťanský mestský park najväčšou výstavnou sieňou pre výstavu fotografií na Slovensku. Občianské združenie Piešťanský fotoklub, pripraví výstavné plochy – siete, na ktorých každý z účastníkov prezentuje svoju fotografickú tvorbu. K tomu si je treba doniesť fotografie a štipce na ich zavesenie. Výstava je podľa vyjadrenia väčšiny doterajších účastníkov najpríjemnejším stretnutím fotografov na Slovensku. Je obohatená o hodnotenie vystavených fotografií všetkými návštevníkmi podujatia a samotnými autormi.

[singlepic id=4202 w=450 h=450 float=center]

Reklama

Program podujatia:

09.00 – 10.00 registrácia vystavujúcich v kúpeľnej dvorane KURSALON

Reklama

10.00 – 17.00 výstava spojená s hodnotením fotografií návštevníkmi pripnutím hlasovacích štipcov

13.00 – 15.00 hodnotenie a diskusia o fotografiách s profesionálnymi fotografmi

16.50 – 17.00 spoločné fotografovanie vystavujúcich pred vstupom do mestského parku

17.00 – 17.30 hodnotenie fotografií vystavujúcimi autormi, pri ktorom má každý autor toľko hlasovacích štipcov koľko získal od divákov

17.45 záver výstavy

18.00 – 20.00 večera spojená s vyhlásením výsledkov – podávané bude už tradične pečené prasiatko

Tí, ktorí si atmosféru ukončenie letnej kúpeľnej sezóny v Piešťanoch na PARK FOTO PIEŠŤANY užili už aj v minulosti vedia, že v deň konania sa dá v Piešťanoch absolvovať aj iné atraktívne podujatie. Do mestského parku totiž po 15.00 prichádza aj „Kvetinové korzo“ – mimoriadne fotogenický alegorický sprievod organizovaný v rámci súťaže v aranžovaní kvetov Victoria Regia.

Vystavovať na podujatí môže ktokoľvek, kto má záujem. Registrovať sa stačí v sobotu dopoludnia, organizátori však uvítajú aj vašu predbežnú mailová registráciu na adrese fotoklub@kursalon.sk, aby vedeli koľko sietí bude treba pripraviť.



Populárne články