Connect with us

Aktuality

Park Foto s rekordným počtom vystavujúcich

Published

on

Reklama

Deviaty ročník súťažnej výstavy fotografií v plenéri je dnes už od rána v plnom prúde. Tradičné Park Foto prilákalo do mestského parku za Kursalonom viac ako šesť desiatok vystavujúcich, ktorí povešali svoje fotografie na siete pomedzi stromami.

P1020802

Reklama

„Tento rok máme doslova rekordný počet účastníkov,“ povedal pre PNky Martin Ondko z Piešťanského fotoklubu, ktorý túto výstavu organizuje. Pravidlá súťaže sú jednoduché – každý návštevník dostane štipec na bielizeň, ktorým označí najkrajšiu fotografiu. Výstava potrvá do 17- tej hodiny, kedy sa budú vyhodnocovať ocenené fotografie.  Fotka s najväčším počtom štipcov vyhráva v prvom kole. Vystavovatelia potom môžu venovať aj získané štipce ďalším dielam.

P1020801

Reklama

Okrem Park Fota si môžete pozrieť aj výstavu historických fotografií z archívu Balneologického múzea v Piešťanoch s názvom Umenie v parku, ktoré sú zavesené na stromoch pred múzeom.

Od druhej popoludní mesto oživí tradičné kvetinové korzo s alegorickými vozmi a alegóriami v rámci podujatia Victoria Regia. (red)

Populárne články