Connect with us

Kultúra

Nvmeri sa predstavia v klube ŽiWell, hrajte o vstupenku

Published

on

Reklama

Kapela inšpirovaná zvukom 80. rokov zavíta opäť do Piešťan. Naposledy sme ju tu mohli vidieť počas septembrového Lidožúru, kde mala veľký úspech. Nvmeri sa predstavia v sobotu 15. februára o 20.00 h v klube ŽiWell.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8eJBf1E7r4[/youtube]

Reklama

Cena kritikov za debutový album na Radio_Head Awards 2010, reprezentovanie našej krajiny na významných showcase festivaloch ako Eurosonic (Holandsko) či Waves (Rakúsko), ale hlavne veľa úspešných vystúpení nie len v slovenských kluboch. To všetko má na konte kapela Nvmeri, ktorá minulý rok vydala dlho očakávaný druhý album. Spolu s ním predstavila nové skladby, hudobnú a vizuálnu stránku svojich koncertov a aj nový názov.

Na slovenskej scéne totiž pôsobili jej členovia až do roku 2007 pod iným menom. Jeden zo súťažiacich, ktorí správne odpovedia na otázku: „Ako znie pôvodný názov kapely Nvmeri?“ má šancu získať vstupenku na ich piešťanský koncert. Odpovede posielajte do 12. februára na adresu sutaz@pnky.sk. O deň neskôr jednu zo správnych odpovedí vyžrebujeme a meno výhercu zverejníme.

Reklama

/red/

Populárne články