Connect with us

Kultúra

Nočný filmový maratón otvorí Avatar 3D

Published

on

Reklama

Pri Nočnom filmovo maratóne sa tentoraz budeme najprv zabávať a potom poriadne báť. Ôsmy ročník malej prehliadky troch filmov pre filmových vytrvalcov odštartuje 30. apríla o 19.00 h a potrvá až do skorých ranných hodín nasledujúceho dňa.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ[/youtube]

Reklama

Avatar si už krátko po svojom uvedení našiel množstvo fanúšikov, vďaka 3D premietacej technológii ho môžeme poprvýkrát vidieť aj piešťanskom kine. Audiovizuálne dielo režiséra Jamesa Camerona je príjemnou zábavou pre celú rodinu a jedinečnú príležitosť zažiť ju opäť v kinosále si určite nenechajú uisť ani znalci tohto dnes už kultového filmu.

REKLAMA

Reklama

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ejMMn0t58Lc[/youtube]

Po jeho premietaní bude iba krátka prestávka pretože už o 22.00 h začína horor V zajatí démonov. Hrôzostrašný príbeh spracoval talentovaný režisér James Wan podľa skutočných udalostí, ktoré sa stali svetovo uznávaným vyšetrovateľom paranormálnych javov. Tí boli pozvaní na odľahlú farmu, aby pomohli rodine terorizovanej temnými silami.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FKFDkpHCQz4[/youtube]

Napätie bude pokračovať aj po dlhšej prestávke s občerstvením, keď približne o 00.45 h začne premietanie amerického hororu Evil Dead. Trojia mladých ľudí na rodinnej chaty uprostred lesov sa bude musieť vysporiadať nie len so závislosťou na drogách, ale aj desivými prízrakmi, ktoré majú démonickú moc.

(red)

Populárne články