Connect with us

Kultúra

Na letisku bude tento rok rušno

Published

on

Reklama

Festivaly aj iné druhy podujatí na piešťanskom letisku každým rokom pribúdajú. Prečítajte si, ktoré sú zatiaľ na toto leto potvrdené.

[singlepic id=15111 w=320 h=240 float=left]Rušná sezóna doteraz vždy začínala v júni stretnutím ťahačov pod názvom Truck Arena. Zavedenie cestného mýta i ekonomická kríza v posledných rokoch odrádzala dopravcov, aby posielali svoje autá na najväčší slovenský zraz ťahačov. Vlani sa podujatie uskutočnilo, ale aktuálne nie sú na webe truckcountry.sk žiadne informácie o tom, že by sa malo konať aj tentoraz.

Reklama

Zraz milovníkov tuningových áut s názvom Carat Tuning Party 2012 už dátum zverejnený má. Uskutoční sa 22. a 23. júna. „Po prvýkrát v našej už 7 ročnej histórii sme sa rozhodli osloviť najväčšie zahraničné akcie, média a kluby so žiadosťou o spoluprácu. A dopadlo to nad naše očakávania! Nechceme nič predbiehať, ale môžete sa tešiť na tu najväčšiu medzinárodnú účasť, aká kedy vôbec bola na Carate a celkovo na Slovensku,“ odkazujú na webe carattuningparty.sk organizátori.

[singlepic id=15858 w=320 h=240 float=left]Na prelome júna a júla sa minulý rok stali Piešťany hlavným mestom slovenskej hip-hopovej komunity. Napriek tomu, že Facebook ohlasuje konanie festivalu 29. a 30. júna, oficiálny web totojehiphop.sk o ďalšom ročníku neinformuje.

Reklama

V tomto dátume (29. a 30. 6.) má letisko rezervované agentúra Duna, ktorá tam presunula Topfest. O dva týždne neskôr, teda 13. júla bude Topfest plus, na ktorom zahrajú Guns N´ Roses.

Možno ani víkend medzi týmito akciami nezostane letisko voľné. Vlani sa tam 5. júna uskutočnil VI. AZ pneu AutoSlalom. O jeho pokračovaní však zatiaľ nie sú zverejnené žiadne informácie.

Festival tanečnej hudby BeeFree sa vráti 27. – 28. júla a multižánrový Grape 10. – 11. augusta.

Sériu podujatí pravdepodobne uzavrú Majstrovstvá Slovenskej republiky v driftovaní počas posledného septembrového víkendu. Ani tie však zatiaľ nie sú potvrdené.,

Text: Martin Palkovič

Populárne články