Connect with us

Kultúra

Mňága a Žďorp prídu s novým playlistom. Zahrajú aj Hodinový hotel

Published

on

Reklama

Valašská kapela Mňága a Žďorp pendluje naprieč republikami. Raz Česká, teraz Slovenská. Po vystúpení na jesennej Pohode odohrajú na Slovensku už len dva koncerty. Jeden v Bratislave a druhý v Piešťanoch.

[singlepic id=22678 w=320 h=240 float=left]„Pozývame vás na jesenné koncerty a s radosťou oznamujeme, že budeme hrať aj pesničky, ktoré sme buď dlho alebo vôbec nikdy nehrali. Napríklad Otčenáš alebo Jablkový sad alebo Mraky visely nízko alebo, …že by aj Hodinový hotel?! “ píše kapela na svojom webe.  Lodenica muzik pub pripravila prehliadkou dynamického rocku s folkovou príchuťou českosti. Žiadna predkapela, žiadni hostia, iba Petr Fiala, Martin Knor, Petr Nekuža, Jaromír Mikel, Pavel Koudelka a Jiří Tibitanzl, ktorí sú vždy prirodzení, bezprostrední a majú ďaleko od akýchkoľvek póz.

Reklama

Na scéne pôsobia už 27 rokov a každý koncert si naplno užívajú. Fiala je šoumen, ktorý na pódiu okrem spevu predvádza odviazané tanečné kreácie, improvizuje, zabáva a roztancúva. Už tento piatok 2. decembra o 20:00 h si môžete alternatívny koncert vychutnať za 8 € v Lodenica muzik pube.

Pozrite si najnovší videoklip ku skladbe Hodinový hotel, na ktorom Mňága a Žďorp spolupracovali s kapelou WWW:

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Ax8j825Tj7c[/youtube]

Text: Tlačová správa Foto: www.mnaga.cz

Populárne články