Connect with us

Kultúra

Mestské kultúrne stredisko opäť bez šéfa

Riaditeľka Mestského kultúrneho strediska Piešťany Michaela Žažová podala výpoveď. Jej pracovný pomer má skončiť ku koncu tohto roka.

Published

on

Reklama

Ukončenie pracovného pomeru riaditeľky bolo zverejnené v materiáloch pre rokovanie mestského zastupiteľstva, ktoré sa má konať 28. decembra a jeho hlavnou témou je schválenie rozpočtu Mesta Piešťany. Vedenie mesta okrem toho predložilo aj materiál, ktorým má zastupiteľstvo odvolať riaditeľku príspevkovej organizácie na návrh primátora.

Dôvodom je, že Ing. Žažová 30. novembra doručila 30. novembra žiadosť o skončenie pracovného pomeru výpoveďou zamestnanca s výpovednou dobou 1 mesiac. Bližšie dôvody, ktoré ju viedli k tomuto kroku materiál pre zastupiteľstvo nešpecifikuje. Na svojej pozícii pôsobila od januára tohto roka, keď bola predtým uspela vo výberovom konaní.

Reklama

Zastupiteľstvo by malo do ukončenia nového výberového konania na post riaditeľa MSKS vymenovať dočasného riaditeľa. V materiáloch sa však zatiaľ jeho meno neuvádza a sú vynechané iba prázdne miesta.

-red- Foto: M. Ričány

Reklama

Populárne články