Connect with us

Kultúra

Lodenica štartuje – zábava na troch pódiách až do nedele

Published

on

Reklama

Fanúšikovia country, rockovej či folkovej piesne pozor! Festival Lodenica začína vo štvrtok 29. augusta. Na 21. ročníku festivalu sa v Autocampingu Lodenica v Piešťanoch na troch pódiach predstaví rocková legenda T – Rex, Čechomor, Banjo Band Ivana Mládka, Arzén, František Nedvěd, Gladiator, Žalman, Fleret, Kamelot, Plavci, Allan Mikušek, Bukasový masív a mnohé ďalšie.

Reklama

A je to tu! Štartuje obľúbený festival Lodenica! Program na hlavnom pódiu sa vo štvrtok začína o 18:00. Počas troch dní ponúkne vystúpenia na troch pódiách. Okrem hlavnej Lodenica scény pripravili organizátori Lodenička scénu a Komornú scénu! Areál Autocampingu Lodenica je otvorený od stredy  28. augusta a a recepcia bude fungovať nonstop až do nedele 12:00.

„Prvé záchytné parkovisko bude sprístupnené hneď na križovatke ciest Hlboká a Rekreačná. Toto parkovisko pojme dostatočné množstvo áut. Cena parkovného bude 5 eur, karavany zaplatia na tomto parkovisku 10 eur. V tomto poplatku nie je pripojenie na elektrinu. Všetky autá budú po zaplatení poplatku označené nálepkou na čelnom skle. Parkovné platí na celý festival. V prípade, že sa toto parkovisko zaplní bude pripravené náhradné parkovisko pred zimným štadiónom. Autá návštevníkov s klasickými vstupenkami budú mať prístup iba po prvé parkovisko. Ďalej sa budú púšťať iba autá VIP, artist, personál reštaurácie Lodenica, Žiwel a obyvateľov Lodenice. VIP hostia budú mať vyhradené parkovisko v blízkosti areálu. Nálepku dostanú po preukázaní platnej vstupenky na recepcii campingu Lodenica,“ vysvetľuje za organizátora akcie Martin Noga.

Reklama

Kyvadlová doprava pre návštevníkov festivalu bude premávať od štvrtka 15:00 až do nedele 12:00.

„Stanovanie bude možné iba na miestach na to určených v areáli Lodenice. Po zaplnení bude možné stanovať za ochrannou hrádzou na brehu Sĺňavy. Ako každý rok bude zakázané vnášať ostré predmety, sklo, plechovky. Čo sa týka nápojov, povolený je len vstup s minerálkou alebo čistou vodou v plastovej fľaši, ostatné nápoje si môžu návštevníci zakúpiť priamo na mieste,“ dodáva Martin Noga.

Zahraničným headlinerom je anglická rocková skupina T – Rex, ktorá zahrá najznámejšie hity „Hot Love“, „Get It On“, „Telegram Sam“ a „Metal Guru“. Fanúšikovia sa môžu tešiť na skupiny Čechomor, Banjo Band Ivana Mládka, Arzén, František Nedvěd, Gladiator, Žalman, Fleret, Kamelot, Plavci, Allan Mikušek, Bukasový masív a mnohé ďalšie.

Nenechajte si ujsť 21. ročník festivalu Lodenica v termíne 29.8. až 31.8. 2019. Krásny areál autocampingu ponúka skvelé možnosti relaxu, stanovania aj kúpania. Vstupenky sú k dispozícii tu . Cena vstupenky je 20 eur na jeden deň, permanentka stojí 30 eur. K dispozícii je aj VIP vstupenka za 70 eur. ZŤP-s platia 15 eur a vstupenky je možné zakúpiť len na mieste festivalu po predložení príslušného preukazu, vstupenka je platná na celé trvanie festivalu. Sprievod si hradí plnú sumu. Deti do 10 rokov majú vstup zdarma, ale musia predložiť príslušný preukaz, napríklad kartičku poistenca a musia byť v sprievode dospelej osoby. Organizátor upozorňuje na zákazy v Autocampingu Lodenica, zákaz psov a akýchkoľvek iných zvierat a to najmä pre ich dobro. Zakázané sú dáždniky, sklo, plechovky, nožíky a grily. V celom areáli platí zákaz zakladania ohňa.

LODENICA 29. – 31.8. 2019

ŠTVRTOK 29.8. 2019
TE Band
Pacipacifik
BPT Zlín
Spirituál Kvintet
Wabi Daněk Memory

PIATOK 30.8. 2019
Bijouterier
Banjo Band Ivana Mládka
Kamelot
Věra Martinová
Pavel Žalman Lohonka
Fleret
Gladiator
Čechomor
Arzén

SOBOTA 31.8. 2019
Buttons
Edo Klena a Klenoty
Romanika
Bukasový masív
Jan Vančura a Plavci
František Nedvěd a Tie Break
T-Rex
Allan Mikušek
Slniečko

TS/PR

Populárne články