Connect with us

Kultúra

Lodenica prilákala ľudí napriek dažďu

Published

on

Reklama

Otvorenie letnej sezóny na Lodenici sa v sobotu 30. mája uskutočnilo napriek búrkam. Podujatie bolo už raz presunuté kvôli nepriaznivému počasiu, ľudí však tentoraz neodradil ani dážď a užili si vystúpenia piatich kapiel. Skupina KGB Rock Show pokrstila svoje nové CD a jeho krstným otcom sa stal hokejista Michel Miklík.


IMG_2892_resizeNa pódiu to na Lodenica Open to rozbalila formácia Black Diamond a kapela Boom, počas ktorej vystúpenia prišla búrka. Za mierneho dažďa hrala i formácia Whatever, ale divákom to neprekážalo a hudbu si užívali pod strechou alebo otvorenými slnečníkmi či dáždnikmi.

Reklama

IMG_2916_resize

Počasie sa umúdrilo tesne pred tým ako na pódium prišli chalani z Hexu, ktorí svojim fanúšikom urobili obrovskú radosť. Zahrali staršie aj nové hity a na pódiu i pod ním to poriadne ožilo. Na záver to roztočili KGB Rock Show z Bardejova, ktorí na podujatí pokrstili svoje cédečko.

Reklama

IMG_3528_resize„Som rád, že môžem byť krstným otcom. Dúfam, že kapela bude hrať a bude sa jej aj naďalej dariť a nebude to posledné cédečko, ale že ich bude čo najviac. Želám kapele veľa úspechov a nech sa im darí,“ zaprial kapele a ich nosiču krstný otec – hokejista Michel Miklík.

-lt-

Populárne články