Connect with us

Kultúra

Lo Loco Bar rozpáli electro swing

Published

on

Reklama

Swing je opäť v móde. Jeho elektronická podoba zabáva ľudí po celom svete a inak tomu nie je ani v Piešťanoch. Sobota 17. mája o 21:00 h v Lo Loco Bare bude patriť práve tomuto žánru.

swing loloco
Hudobné šialenstvo známe pod menom electro swing je už dobré známe aj na Slovensku. V Lo Loco Bare ho milovníkom dobrej hudby naservíruje DJ Trixxi aka Deep Barbie, ktorá ako jedna z mála tunajších DJane hrá z gramofónov. Vo svojom špeciálnom live sete sa vráti do 20. a 30. rokov minulého storočia, ktoré sú základom pre súčasný electro swing. V kombinácii s jazzom, deepom a houseom to bude zábava, ktorá nenechajú sedieť v kúte žiadnu dámu ani gentelmana. A keďže so swingom je spojené aj elegantné oblečenie, bude na čo pozerať aj na parkete.
DJane Trixxi  vlastným menom Zdenka Chmelárová pochádza z Popradu. Už ako dieťa milovala hudbu a čím ďalej – tým viac inklinovala k jej rýchlejším tanečným rytmom. Vo svojich 16-tich rokoch sa po prvýkrát dostala ku kontaktu s hudobnou produkciou a ešte v tom istom roku začala usporadúvať vlastné tanečné párty zamerané na house a disco house. Markantný zlom v jej kariére nastal v osemnástich rokoch, ked‘ sa dostala do povedomia promotérov a manažérov vychýrených podnikov po celom Slovensku. Práve vtedy vznikol sen, za ktorým si stála pevne rozhodnutá ísť, a to baviť ľudí housovou hudbou.

Reklama

Get ready and suit up!

(pr)

Reklama

Populárne články