Connect with us

Kultúra

Len tak príde Stanislav Štepka, Boris Filan prečíta z Rabu Suliho a rozlúčime sa s džezovým rokom 2011

Published

on

Reklama

Rodák z Radošiny, ktorý túto dedinku preslávil nielen na Slovensku, výrazná osobnosť divadelnej scény, spisovateľ, scenárista, režisér a herec Stanislav Štepka chodí síce do Piešťan často, ale pre Piešťancov je každé stretnutie s ním malým sviatkom.

Príde už dnes – v pondelok 12. decembra o 17,00 h do Art Jazz Gallery Kursalon, aby v rámci projektu Listovanie v človekopise návštevníkom porozprával o svojej hre Len tak prišli, ktorú uvedie o dve hodiny neskôr piešťanský Dom umenia.

Reklama

V utorok 13. decembra o 17,00 h sa veľkou sálou Kursalonu rozoznejú tóny Vianočného koncertu žiakov Základnej umeleckej školy v Piešťanoch a v stredu o 19,30 h zahrá a zaspieva pri sviečkach v Art Jazz Gallery obľúbené „soft“ melódie 80-tych rokov v cykle CLASSIC SONGS gitarista Števo Adamec.

[singlepic id=9438 w=320 h=240 float=right]Ďalšia neprehliadnuteľná slovenská osobnosť – dramaturg, cestovateľ, rozprávač, spisovateľ Boris Filan na pozvanie Mestskej knižnice mesta Piešťany predstaví v Art Jazz Gallery Kursalon v piatok o 17,30 h svoju novú knihu Raba Suli Bratislava III.

Reklama

Na záver tohto týždňa v piatok 16.12. o 20.30 h sa rozlúčime s džezovým rokom 2011 posledným LIVE JAZZ koncertom v podaní Marián Ševčík Quartet: Marián Ševčík – bicie, Ondrej Štveráček – saxofón, Klaudiu Kováč – klavír, Róbet Ragan – kontrabas.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o.

Populárne články