Connect with us

Kultúra

Kto bude hlavným lákadlom OLKS? Poznáme mená

Published

on

Reklama

Aj keď je do Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny ešte ďaleko, prípravy sú v plnom prúde. O jednej z najväčších udalostí v Piešťanoch sa hovorilo aj na prvom tohtoročnom zasadnutí mestského zastupiteľstva. Z úst primátora Petra Jančoviča sme sa dozvedeli mená dvoch hlavných účinkujúcich. Majú nimi byť Sima Martausová a Peter Bič Projekt.

Primátor Peter Jančovič v diskusii na tému Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny uviedol, že na mestskom úrade už pracuje tím, ktorý rieši ako spraviť tohtoročné OLKS inak. „Veríme tomu, že bude viac eko. Veríme tomu, že bude viac zaujímavé aj pre mladších ľudí. Hlavnými interprétmi by mala byť Sima Martausová a Peter Bič Projekt. A nielen to, hovoríme o zmenách programu, o tom, že bude viac ohnísk, kde budú môcť návštevníci niečo zažiť, ale popri tom sa môžu propagovať jednotlivé aktivity, ktoré ponúka mesto Piešťany a jednotlivé organizácie, ktoré fungujú, odhliadnuc od toho, či sú zriadené mestom, alebo niekým iným,“ povedal P. Jančovič. 

Reklama

Podľa slov primátora by mali na tohtoročnom OLKS viac participovať Slovenské liečebné kúpele Piešťany. Tie majú prispieť na program prostredníctvom členského príspevku do oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany približne sumou 7000 eur. Celkov by mali do Rezortu dať tento rok 12000 eur. Na začiatku fungovania OOCR kúpele prispievali vkladom 20000 eur ročne, v predošlých rokoch dali len základný členský príspevok vo výške 1000 eur.

Zorganizovanie Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny stálo v uplynulých rokoch samosprávu každoročne okolo 30-tisíc eur.

Reklama

 

-th-

Populárne články