Connect with us

Kultúra

„Kabáti“ ovládli TOPFEST, ďalší program zrušila búrka

Published

on

Reklama

Rockovú eufóriu v sobotu 2. júla predčasne ukončila nočná búrka. Počasie však bolo milosrdné voči kapele, na ktorú prišlo asi najviac divákov počas tohtoročného TOPFESTu. Kabát zaplnil celú plochu pod pódiom a tí, čo netancovali a nespievali, si aspoň podupkávali do rytmu.

IMG_5827Hoci počas koncertu už Pepovi Vojtkovi trochu konkurovala poblýskavajúca sa obloha, živly ich milosrdne nechali dohrať aj prídavok a rozpršalo sa až po tom, ako moderátor ohlásil, že sa blíži nebezpečná búrka a vyzval všetkých, aby sa radšej schovali pre silným vetrom a dažďom. Vystúpenie Kabátu tak bolo záverečnou bodkou za tohtoročným TOPFESTom. Kapela UK SUBS si tak atmosféru festivalu užila len zo zákulisia.

Reklama

Na svojom 13. ročníku od štvrtka 30. júna do soboty 2. júla najväčší rockový festival na piešťanskom letisku privítal 16 formácií na dvoch hlavných pódiách a viac ako dvadsiatku účastníkov na B stage. Ďalšie kapely hrali aj na C-čku, kde nováčikovia na tejto scéne skladali rockovú maturitu.

Už tradične si návštevníci asi najviac užili legendy česko-slovenskej scény ako Iné kafe, Desmod, Wanastowi Vjecy, Chinaski, Slobodná Európa a ďalšie, no svojou energiou strhli publikum aj britskí The Darkness a priaznivcov si tu našli tiež mladí rockeri z Ruska  – kapela SLOT

Reklama

Pozrite si aj našu fotogalériu:

-ad-

Populárne články