Connect with us

Kultúra

Jesenná Pohoda chystá špičkový servis

Published

on

Reklama

Na Pohoda Indoor Camping Festivale (25. – 26. novembra) bude v každej hale šatňa, celý areál pokryjú wifi pripojením, do kempu sa dostanú iba jeho obyvatelia a ich hostia, pre fajčiarov pripravia obrovská fajčiareň s výčapom.

[singlepic id=21358 w=320 h=240 float=right]Napriek tomu, že festival je „indoor“, návštevníci by sa mali pripraviť na krátke presuny vonkajškom. Dve najväčšie scény budú prepojené a k ďalším dvom je to zopár metrov, ale priestor medzi nimi bude zväčša zastrešený. Ľudia by však nemali zabudnúť na teplé oblečenie. V každej hale kvôli tomu šatňa, kde si ho v prípade potreby odložia.

Reklama

V priestoroch celého výstaviska je prísne zakázané fajčiť, ale organizátori myslia na všetko. Keďže v novembri býva vonku sychravo a zima, fajčiari sa môžu uchýliť do veľkorozmernej fajčiarne so stolmi a výčapmi.

V halách určených na stanovanie bude nonstop služba a pri vstupe aj kontroly. Všetky stany a ich obyvatelia dostanú svoje číslo. Má to prispieť k väčšej bezpečnosti. Náramky s číslami budú v prípade potreby kontrolovať. Každý kempujúci si môže priviesť hosťa, ktorý dostane tiež náramok.

Reklama

Celý areál pokryjú wifi pripojením a k dispozícii dajú aj pavilón s ôsmimi počítačmi. Unikátny koncept Pohoda Indoor Camping Festivalu si už všimli aj v zahraničí. Pozornosť mu venoval hudobný časopis IQ, ktorý ho zaradil k takým podujatiam ako All Tommorow´s Parties, Rolling Stone Weekender a New Falls Festival. Vyzdvihol však jeho jedinečnosť v tom, že ako prvý ponúka možnosť kempovať pod strechou.

(mp)

Populárne články