Connect with us

Kultúra

Hammel hral na hlavnej stanici aj v hoteli Termia

Published

on

Reklama

Známy hudobník si vyskúšal, aké to je zarábať si hudbou na ulici. Benefičný koncert pre časopis Nota Bene potom odohral v luxusnej Thermia Palace.

[singlepic id=37937 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Prípravy na priamy prenos RTVS začali 14. decembra popoludní. Jedáleň hotela zmenil televízny štáb na koncertnú sálu, v ktorej boli okrem pódia aj kreslá. Tam moderátor večera Dado Nagy spovedal svojho hosťa Pavla Hammela. Bavili sa o Vianociach, jeho vzťahu k časopisu Nota Bene aj zážitkoch z hrania na bratislavskej Hlavnej stanici.

Reklama

REKLAMA

Slávny spevák týmto spôsobom vyzberal síce iba 6 eur, ale podľa jeho slov to bolo zaujímavý zážitok. Najmä vtedy, keď ho zamestnanci železníc poslali spievať von, pretože nepočuli cestujúcich.

RTVS v rámci projektu Slovensko 2012 Advent pripravila 20 živých koncertov a štyri benefičné galavečery. Každý týždeň môžu diváci pomáhať inej charitatívnej organizácii, teraz to je občianske združenie Proti prúdu, ktoré vydáva časopis Nota Bene. Jeho predajom môžu ľudia bez domova legálne získať peniaze, sociálne kontakty aj sebadôveru.

[nggallery id=2068]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články