Connect with us

Kultúra

Guns N’ Roses zahrajú na bonusovom dni Topfestu

Published

on

Reklama

Agentúra Duna, organizátor letného festivalu Topfest (29. a 30. júna) pri Novom Meste nad Váhom dnes na webe festivalu uverejnila správu o koncerte legendárnej skupiny. Bude to 13. júla na zatiaľ utajenom mieste.

[singlepic id=25834 w=320 h=240 float=left]„Koncert tejto žijúcej legendy bude veľkolepým finále bonusového dňa festivalu Topfest pod názvom Topfest PLUS,“ píše sa v správe. Guns N’ Roses dosiaľ potvrdili viaceré júnové koncerty, napríklad v Paríži a Miláne.

Reklama

„Sme veľmi šťastní, že sa nám podaril tento husársky kúsok. Nebolo to jednoduché, no napokon to vyšlo, takže slovenskí fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na ich jedinečnú šou,“ povedal spoluorganizátor koncertu Dušan Drobný.

Známy je už aj dátum začiatku predaja vstupeniek. Bude to pondelok 27. februára, prostredníctvom siete Ticketportal, buď ako spoločná trojdňová vstupenka na Topfest, alebo samostatne na tento deň. „A keďže by sme radi privítali na Slovensku aj fanúšikov tejto skupiny z okolitých krajín, bude cena rozhodne priaznivejšia ako napr. v susednom Rakúsku alebo Poľsku.“ doplnil informácie spoluorganizátor Miroslav Brondoš.

Reklama

Súčasnú zostavu Guns N’ Roses tvoria popri frontmanovi Axlovi Roseovi klávesáci Dizzy Reed a Chris Pitman, gitaristi DJ Ashba, Ron „Bumblefoot“ Thal a Richard Fortus, basgitarista Tommy Stinson a bubeník Frank Ferrer. Rose je v aktuálnej formácii jediným z pôvodných členov kapely.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M[/youtube]

(mp) foto: topfest.sk

Populárne články