Connect with us

Aktuality

Grape vypredal 250 lístkov za 53 minút

Published

on

Reklama

Festival sa opäť uskutoční na piešťanskom letisku v obvyklom termíne – 10. a 11. augusta. Predpredaj prvých vstupeniek spustili 25. novembra a za neuveriteľných 53 minút sa ich predali všetky. Potom stúpla cena na 29 eur a päť sa výši až 1. marca.

Organizátori už pritom zverejnili prvé mená kapiel, ktoré na Grape vystúpia. Ani tento rok tam nebude chýbať Para. Zdá sa, že skupina si začínajúci festival celkom obľúbila. Počas uplynulého leta kvôli nemu prerušila svoj koncertnný odpočinok a predviedla sa vo vynickajúcej forme – Lasky sa dokonca povozil na rukách návštevníkov v zorbingovej guli.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=y6z1xfRjl_A[/youtube]

Ďalšou potvrdenou kapelou sú Prago Union, ktorý nedávno koncertovali aj v piešťanskom Lodenica Muzik Pub a ich koncert mal veľmi dobré ohlasy. Česká hip-hopová formácia vznikla na troskách legendárneho Chaozzu a odborníkmi i fanúšikmi je cenená najmä vďaka skvelým textom, ktoré sú plné slovných hračiek.

Reklama

Zo susednej Českej republiky pochádzajú aj Tata Bojs – hviezdy prvého ročníka Grapeu. V súčasnosti sú na turné s názvom Ležatá osmička o okrem osvedčených hitov lákajú fanúšikov aj na originálnu scénu, ktorej súčasťou sú vždy aj samotní diváci. Uvidíme, či s touto úspešnou show prídu v lete aj na piešťanské letisko.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=mn6kSm_lWWQ[/youtube]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články