Connect with us

Kultúra

Godsmack na Topfest nepríde, prídu však Lordi

Published

on

Reklama

 Americká kapela Godsmack v stredu odriekla svoju účasť na Topfeste. Dôvodom je podľa oficiálneho vyjadrenia choroba speváka, pre ktorú museli zrušiť celé európske turné. Organizátorom pribudlo niekoľko vrások na čele a viacerí fanúšikovia sa rozhorčovali. Tímu okolo Dušana Drobného sa však podarilo zohnať náhradu v podobe fínskej formácie Lordi a tá je podľa čerstvých facebookových vyjadrení fanúšikov, ešte lepšia ako Godsmack.

[singlepic id=31964 w=320 h=240 float=left]Sully Erna, spevák americkej skupiny, mal pôvodne od lekára naordinovaný  minulý piatok päťdňový hlasový pokoj, do Topfestu však už mal byť v poriadku. Nakoniec je všetko inak – pauzovať musí niekoľko týždňov. Na oficiálnej stránke sa spevák ospravedlnil slovami: “Prepáč Európa, teraz to nie je možné…Moje hlboké ospravedlnenie všetkým v Európe – uvidíme sa znova. Ďakujeme za vašu podporu a pochopenie“

Reklama

Dušan Drobný priznal v stredu, že už od prvého avíza pracujú organizátori na získaní adekvátnej  náhrady, ale pre krátkosť času to nevidia príliš ružovo. Pár minút po polnoci zo štvrtka na piatok oznámili organizátori, že náhradou bude skupina Lordi a vystúpi pravdepodobne v pôvodne plánovanom čase pre Godsmack, teda v piatok od 22.30 do  23.50 h.

[youtube width=“522″ height=“320″]http://www.youtube.com/watch?v=_M6px6Ynm90[/youtube]

Reklama

Autor: db Foto: Topfest

 

Populárne články