Connect with us

Kultúra

Gladiator ide na turné s Boban Markovic Orkestar

Published

on

Reklama

Skupina Gladiator, ktorá oslavuje 20 rokov od svojho vzniku , sa v rámci svojho VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR chystá predviesť strhujúcu šou. V šiestich slovenských mestách sa od 4. do 9. októbra predstaví slovenská a dokonca aj európska hudobná špička.

[singlepic id=19514 w=320 h=240 float=left]Po dvoch desaťročiach na slovenskej hudobnej scéne sa členovia tejto nitrianskej kapely rozhodli, že to oslávia skutočne vo veľkom štýle. Tohtoročná jeseň však bude nielen v znamení ich najznámejších hitov, ale aj v bohatom sprievodnom programe, keďže si na svoje narodeninové turné pozvali naozajstnú hudobnú elitu. Prvým avizovaným hosťom ich VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR je srbská formácia na čele s Bobanom Markovičom a jeho synom Markom, ktorí predvedú skutočnú smršť balkánskych rytmov známych aj z filmov Emira Kusturicu.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=NfOXilSfaiU[/youtube]

Popularizátorov hitu Bubamara na pódiach však vystriedajú ďalší hudobní hostia. Ako prezradil „oslávenec“ Georgio Babulic, prichystané sú aj iné prekvapenia. Jedným z nich je skutočne hviezdna zostava najúspešnejších slovenských interpretov, ktorá sa v priebehu turné predstaví spolu s „gladiátormi“ na niektorých ich koncertoch.

Reklama

„Sme veľmi radi, že našich 20 rokov kapely s nami oslávia spoločným hraním na turné aj naši rovesníci a kolegovia Ivan Tásler, Kuly a Zuzana Smatanová. Zahráme si spoločne nejaké pesničky a poriadne si to užijeme,“ teší sa spevák Miko Hladký.

Táto skutočne hviezdna partia vystúpi postupne na polovici koncertných miest. Ku Gladiatoru a Bobanovi Markovičovi sa v Bratislave pridá Ivan Tásler, v Martine ich šou spestrí Zuzana Smatanová a v Nitre pred domácim publikom Mário „Kuly“ Kollár.

Kompletný program VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR:

4.10. 2011 – Bratislava: Športová hala HANT Pasienky, hosť: Ivan Tásler

5.10.2011 – Martin: Športová hala Podháj, hosť: Zuzana Smatanová

6.10.2011 –  Nitra: Hala Klokočina, hosť: Kuly

7.10.2011 – Prievidza: City Aréna

8.10.2011 – Košice: Hala Cassosport

9.10.2011 –  Humenné: Športová hala Ultras

Text a foto: TS

 

Populárne články