Connect with us

Kultúra

Funny Faces hrali aj pre Zuzanu Vráblovú

Published

on

Reklama

Čerstvej majsterke sveta vo wakskate venovala kapela skladbu Why Do People Hide From The Rain. Okrem toho 16. decembra v Coolturáku pokrstili nové EP a ukončili česko-slovenské turné.

[singlepic id=23389 w=320 h=240 float=right]Počas uplynulých dvoch rokov mohli piešťanskí fanúšikovia gitarovej hudby sledovať strmú kariéru tunajšej indie rockovej kapely. Od prvých súkromných koncertov pre kamarátov, cez zaplnený Hudobný pavilón, pod ktorým sa netradične skákalo, až po krst v nablýskanom Coolturáku, na konci úspešného turné. Ani nie pred rokom sa o garážovú kapelu začala starať agentúra In Fun Media a odvtedy zaznamenáva jeden úspech za druhým. Stačí už len, aby ich krstná mama Biba presadila v dennej rotácii Rádia_FM a počas nasledujúceho leta sa určite splní skromné želanie speváka Marka Manasa – zahrať si na veľkom slovenskom festivale. Ak to hneď nebude trenčianska Pohoda, tak piešťanský Grape určite.

Reklama

Pozrite sa ako Biba, Andreas (TalkShow) a Matej Hoťko (From Our Hands) krstili EP Big Dancer a aká bola atmosféra v Coolturáku počas vystúpenia predkapely Puzzle n Pyjamas a koncertu Funny Faces.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=8NNFi-uQEpg[/youtube]

Reklama

[nggallery id=1298]

Text, foto a video: Martin Palkovič

Populárne články