Connect with us

Kultúra

Fest Dobré Bohunice práve štartujú

Published

on

Reklama

Kamion , The Crowd, Santa Fé, Heaven´s Shore, Erik Macek, Peter Lipa Band a na záver Honza Nedvěd s kapelou. To je prehľad dnešných vystúpení vrámci festivalu Fest Dobré Bohunice, ktorý práve štartuje. Po pár dňoch dažďov je predpoveď na víkend priaznivá a tak nič nebráni tomu, aby ste si fest užili.

[singlepic id=2315 w=320 h=240 float=left]Organizátori okrem hudobného programu pripravujú pre návštevníkov aj bohatý sprievodný program. „Teší ma, že sa na festivale predstaví plejáda remeselníkov z celého Slovenska. Kováči, drotári, lanári, keramikári, čipkári a mnohí ďalší Vám predvedú, ako dokážu oživiť staré remeslá našich prababiek, či pradeduškov. Cestička popri meandri sa tak premení na dobovú cestu plnú čara a histórie,“ hovorí organizátor Ivan Cali Podolský. „Nezabudli sme ani na tých najmenších a okrem množstva súťaží a hier na nich čakajú i kolotoče. Je to jedna z noviniek festivalu, tak verím, že potešíme aj tích, ktorí prišli stanovať s deťúrencami. Tých noviniek je viac a určite poteší i taká bežná vec ako bankomat. Naštartovali sme spoluprácu s Tatrabankou a keďže široko ďaleko nie je možnosť vybrať [singlepic id=2318 w=320 h=240 float=right]si peniaze, túto možnosť budete mať práve u nás v areáli. Nebude chýbať ani čajovňa, ale taktiež paintball, vodný futbal, či člnky, ktoré budú na rybníku k dispozícii pod dohľadom certifikovaných inštruktorov. Počasie hlásia úplne super, aj keď sme veru tŕpli, ako sa to vyvinie. Dnes už prehánky ustali, postupne sa vyjasňuje. V sobotu a v nedeľu má byť takmer jasno s teplotami od 27 do 29 stupňov, takže sa na Vás už tešíme,“ dodáva hlavný organizátor.

Reklama

Podľa posledných informácií z Bohuníc, organizátori prichystali pre návštevníkov lavice, aby nemuseli sedieť na chladnej zemi. V stánkoch to už rozvoniava a cigánska, pivko a kofola sú pripravené. Organizátori sa na vás tešia v hovoria: „Veríme, že sa tu budú všetci cítiť „festdobre“.

Pre inšpiráciu pridávame zopár fotografií z minulého roka.

Reklama

Autor: ht   Foto: Martin Viazanko

[nggallery id=85]

Populárne články