Connect with us

Kultúra

Exkluzívny koncert v Dome umenia Piešťany – BKK Trio Tour 2018 & Peter Lipa

Published

on

Reklama

Kapela BKK trio spolu s Petrom Lipom v tomto roku odohrá len štyri koncerty. Vrámci 20-teho ročníka česko-slovenského festivalu Piešťanské rendezvous 2018 si jeden z nich môžete užiť v stredu 24. októbra o 19:00 h v Dome umenia.

Mená ako Peter Lipa, Martin Gašpar, Marcel Buntaj, Matej Benko, či Michal Žáček netreba verejnosti špeciálne predstavovať. Patria k uznávaným muzikantom na Slovensku aj v Čechách. Diváci sa môžu tešiť na kvalitný hudobný zážitok. Marcel Buntaj od roku 1990 tvorí spolu s Martinom Gašparom zohranú rytmiku, ktorá nahrala viac ako 50 CD renomovaným interpretom (J. Kirschner, P. Lipa, L. Filipová P. Hammel, Orchester G. Broma, A. Bartošová, L. Kerndl, T. Kerndlova, R. Müller B. Dubasová, P.S.,V. Patejdl, O. Záblacká, R. Pastrňák, TUTU, M. Podhradská, K. Hasprová, R. Grigorov, R. Opatovský, M. Železňák, Home Made Mutant, Wedding Band, P. Cardarelli, Gapa, D. Gladis a i.) a spolupracujú dodnes.

Reklama

Na realizácii projektu sa konkrétne budú podieľať – kapela BKK trio Marcel Buntaj – bicie , Matej Benko – klavír, Martin Gašpar – basgitara, Peter
Lipa – spev, Michal Žáček – uznávaný český saxafonista.

Koncert z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Reklama

VSTUPENKY – v pokladni Domu umenia ( t.č. 033/2458001 14.00 – 17.00 hod. ) alebo na www.ticketportal.sk. PRE ŠTUDENTOV, DOCHODCOV a ZŤP – poskytujeme ZĽAVY – info v POKLADNI DUP !!!

PR

Populárne články