Connect with us

Kultúra

Edie Sedgwick koncert nedohrali

Published

on

Reklama

Nahnevaný pesničkár Justin Moyer alias E. D. Sedgwick, líder kapely pomenovanej po Warholovej superstar, svoje sobotné vystúpenie v Kursalone predčasne ukončil. Publikum sa ešte hodnú chvíľu dožadovalo prídavku, ale Justin na výkriky, pískanie a potlesk nereagoval.

[singlepic id=21333 w=320 h=240 float=right]Predtým sa s roztancovaním ľudí v Kursalone potrápili The Wids. Ani ich rázny prejav nikoho nedonútil zaplniť priestor pod pódiom a Justina Moyera pravdepodobne prekvapilo, že ho v prvej línii nečakal zástup skákajúcich fanúšikov. Od začiatku nedal svojim spoluhráčkam vydýchnuť a publiku príležitosť zatlieskať. Sťažoval sa na zvuk a ironicky vykrikoval, aby sa nikto nepribližoval k pódiu. Po pol hodine poďakoval a koncert ukončil.

Reklama

Odhliadnuc od tejto napätej atmosféry, bolo vystúpenie americkej kapely plné energie. Nekompromisný spevák a gitarista, basáčka, bubeníčka a vynikajúca vokalistka hrali autentickú a surovú hudbu a malo im byť ukradnuté ako reagovalo publikum. Ale možno to bolo naopak a predčasný koniec koncertu vôbec nebol predčasným, ale mala to byť súčasť premyslenej show.

[nggallery id=1177]

Reklama

(mp)

Populárne články