Connect with us

Kultúra

Dom umenia zaplnili modelky aj raper Vladis

Published

on

Reklama

V priestoroch Domu umenia sa v piatok 2. októbra konal slávnostný večer mladých dizajnérov Young Art Show a ôsmy ročník mal na programe opäť tradičnú módnu prehliadku. Ako jej moderátorka doslova žiarila Diana Hágerová a v hľadisku sa objavil aj jej partner z Telerána, Roman Juraško. Hlavný organizátor podujatia, výtvarník Martin Ševčovič môže byť právom hrdý na množstvo, ale hlavne na umeleckú hodnotu diel, ktoré výstava prezentuje. Expozícia v Dome umenia potrvá do 31. októbra.

IMG_2933_resize

Reklama

„Vážené dámy, vážení páni, ctení hostia, vítam vás na pôde umeleckého súboru Lúčnica, vítam vás v Dome umenia v Piešťanoch, kde sme pred niekoľkými dňami v tomto mimoriadne krásnom priestore slávnostne otvorili neuveriteľnú jubilejnú 35. umeleckú sezónu. Tieto dni sú pre nás skutočne slávnostné. Včera sme otvorili výstavu českých, slovenských a moravských umelcov, 17. ročník Česko-Slovenského festivalu Piešťanské rendezvous. Keď hovorím tie číslovky, zdá sa mi to skutočne neuveriteľné,“ privítala v úvode riaditeľka Domu umenia, Edita Bjeloševičová.

IMG_2906_resize

Reklama

IMG_3272_resizeModelky počas večera predviedli šaty od návrhárok Andrey Pojezdálovej, Veroniky Kostkovej, Petry Pršovej, Petry Kovacz, Borisa Kráľa a Caliny Negrut. Na úvod slávnostného večera vystúpil klavirista Ján Rau, ktorý zahral skladby od Chopina i Liszta a svoj talent tiež predviedol bratislavský rapper Vladis.

IMG_2891_resizeIMG_3164_resize

-lt-

Populárne články