Connect with us

Kultúra

Dobrodružstvo s Jančiči sa prekladá, súťažiť môžete ďalej

Published

on

Reklama

Dobrodružstvo s Jančiči sa prekladá. Tí čo ste mali radosť z naplánovaného sobotňajšieho stretnutia budete musieť  ešte chvíľu vydržať. Jančiči zo zdravotných dôvodov nemôže teraz prísť do Piešťan, ale teší sa na vás v novom termíne 28. apríla. Naučiť sa niečo nové, zaspievať si a zatancovať si, budete môcť okrem Jančiči aj s jej   kamarátmi Brumkom a Chlpáčikom.  Z tohto dôvodu predlžujeme aj súťaž o vstupenky, ktorú vyhodnotíme 25. apríla.

Reklama

Jančiči miluje zázraky – deti. Preto sa rozhodla, že im bude robiť radosť a  ukáže im  svoj svet snov, v ktorom zažíva tie najúžasnejšie dobrodružstvá. Na ceste za dobrodružstvom spoznávajú deti s Jančiči dary zeme, zaspievajú a zatancujú si, ale hlavne zažijú veľa zábavy. Príďte spoznať Jančiči a jej kamarátov medveďa Brumka a psíka Peťka Chlpáčika.

Dobrodružstvo s Jančiči sa uskutoční 28.4. 2018 o 17:00 na Malej scéne v MsKS na ulici A. Dubčeka v Piešťanoch. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Reklama

S Jančiči sme pre vás pripravili taktiež malú súťaž. Odpovedzte do stredy 25. apríla do 18:00 h na email redakcia@pnky.sk na otázku „Koľko piesní je na debutovom CD Jančiči?“ a jeden z vás získa tri vstupenky na predstavenie v Piešťanoch. Správnu odpoveď určite nájdete na webovej stránke Jančiči a jej kamarátov.

-red-

Populárne články