Connect with us

Kultúra

Do Piešťan zavíta špička českej a slovenskej klubovej scény

Published

on

Reklama

Držiteľ ceny českých hudobných kritikov Martin Hůla a odchádzajúci šéf Rádia_FM Dušan Vančo zahrajú v klube Žiwell 16. februára. Fanúšikovia ich poznajú pod umeleckými menami Bonus a Fooolk.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Jv1wTvwdq2g[/youtube]

Reklama

 

Český hosť, ktorý sa podľa vlastných slov cíti v Piešťanoch veľmi dobre, koncertoval v našom meste s kapelami Sporto a Ememvoodoopöká. Po vlaňajšom úspechu so svojím sólovým projektom, ktorého výsledkom bol oceňovaní album Konec civilizace, prichádza predstaviť svoju novinku s názvom Náměstí míru. Podľa kritikov je to nadžánrové dielo, v ktorom sa Bonus posúva od radikálneho nezávislého repu k akustickým nástrojom.

Reklama

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=vEFG8XhDteU[/youtube]

Dušan Vančo iba minulý týždeň oznámil, že odchádza z pozície šéfa Rádia_FM. Okrem hudby sa chce venovať aj novým médiám v RTVS. V Piešťanoch koncertom podporí svoj nové CD s názvom Millions Of, na ktoré jeho fanúšikovia čakali celé štyri roky. Skúsený DJ a hudobný producent sa na ňom pustil do odvážnych experimentov a na pomoc si prizval aj bývalú speváčku skupiny Moustache Szabiny Csánó . Jej vokály sa objavili na štyroch skladbách, vrátane úspešnej Oak Tree.

(mp)

Populárne články