Connect with us

Kultúra

Do Domu umenia prídu Richard Müller a Dan Bárta

Published

on

Reklama

Po úspechu vlaňajšieho turné po slovenských a českých divadlách vyráža Richard Müller znovu na koncertnú šnúru. Medzi fanúšikmi, ktorí sa môžu tešiť na jeho koncert sú aj Piešťanci.

[singlepic id=18808 w=320 h=240 float=right]„Minulý rok sme odohrali 28 koncertov v Česku aj na Slovensku. Publikum bolo nadšené a mnohí fanúšikovia sa na koncerty vôbec nedostali. Tak sme sa rozhodli vyhovieť záujmu organizátorov a vyrážame na Potichu Tour 2 a pol,“ uviedol Richard Müller.

Reklama

Od 24. marca do 24. mája navštívi Richard spolu s kapelou celkom 20 miest. V Piešťanoch sa spolu s kapelou predstaví 21. mája o 19.00 h. Úlohu hosťa opäť prijal český spevák Dan Bárta.

Program zostáva takmer nezmenený. Počas dvojhodinového predstavenia zaznejú najväčšie hity v atraktívnych aranžmánoch, ale i piesne, ktoré sa na Müllerových playlistoch bežne neobjavujú.

Reklama

Sprevádzať ho budú tí istí muzikanti ako minulý rok. K bubeníkovi Jurajovi Kuchárekovi, gitaristovi Petrovi Markuljakovi, klávesákovi Vilovi Vitézovi, basgitaristovi Viktorovi Hidvéghymu a hráčovi na dychové nástroje Michalovi Žáčkovi ešte pribudne perkusionista Igor Ajdži Sabo.

Anna Močková z Domu umenia informovala, že lístky na tento koncert sú už v predaji v pokladni.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=n5yrOK4GXd4[/youtube]

Text: tlačová správa a mp Foto: František Halky Halás, Ladislav Novák

Populárne články