Connect with us

Kultúra

Dnes môžete v Mestskej záhrade vítať Vianoce so Žitom a Holeškou

Published

on

Reklama

Priaznivci folklóru nezabudnite. Dnes sa koná druhé spoločné vítanie Vianoc v Mestskej záhrade na piešťanskej pešej zóne. Hrať a spievať vám tento raz budú FS Žito z Piešťan a FS Holeška z Prašníka.

Podujatie organizujú členovia a dobrovoľníci občianskeho združenia Cesta pomoci, ktorí srdečne pozývajú všetkých obyvateľov a návštevníkov Piešťan na tento adventný folklórny večer s názvom SPOLOČNE PRIVÍTAJME VIANOCE. Pred týždňom vystúpili folkloristi z Ducového a FSS Povoja z Piešťan. Začiatok dnešného vystúpenia (8.12.2017) je o 17:30h

Reklama

Príďte sa potešiť z prichádzajúcich Vianoc a pozrieť si adventný program, s vianočnými koledami, vinšami, vianočnými zvykmi a pásmami. Po ukončení programu, pri zvukoch harmoniky, si spoločne zaspievajme nielen koledy, ale aj iné piesne a majme radosť zo stretnutia s priateľmi.

Folklórne podujatia sú bezplatné a pozvaní sú členovia všetkých občianskych a pacientských združení, záhradkári, bývalí zamestnanci Rozvoja, Mlynov, Chirany, Tesly a iných organizácií, ale i široká verejnosť.

Reklama

O týždeň v piatok 15.12.2017 od 17:30 hod. vás budú ešte zabívať FS Podhoranka z Kočína-Lančáru a opäť FS Holeška z Prašníka. 

PR

Populárne články