Connect with us

Kultúra

Divadlo Bolka Polívky dnes prináša do Piešťan „Šest tanečných hodin v šesti týdnech“

Published

on

Reklama

Piešťanské rendezvous už viac ako dvadsať rokov na jeseň zabezpečuje kvalitnú jesennú nádielku divadelného umenia. V pondelok 21. októbra privedie do Piešťan Divadlo Bolka Polívky, ktoré predstaví titul „Šest tanečných hodin v šesti týdnech“. Ide o strhujúci herecký duet o ľudskej opustenosti a nikdy neumierajúcej nádeje v lepšie zajtrajšky.

Hra Richarda Alfieriho sa stala hitom na svetových javiskách. Premiéru mala v Los Angeles v roku 2001. Česká premiéra sa odohrala v pražskom divadle Ungelt v roku 2006, obnovená bola v roku 2011 v Divadle Bolka Polívky.

Reklama

Šesť týždňov tanca, šesť týždňov porozumenia a hľadania spoločnej reči. Madame Lily Harrison si najíma Michaela Minettiho, aby ju naučil swing, tango, valčík, foxtrot, cha-chu a moderný tanec. Obaja prechádzajú ťažkým životným obdobím a aj napriek tomu, že spolu zdanlivo nemajú nič spoločné nakoniec nájdu spoločnú reč a vzájomne si pomôžu.

Réžia: Zdeněk Dušek
Hrajú: Chaal Poullain, Martin Kraus

Reklama

Dĺžka predstavenia : 140 min. + prestávka

Vstupné: 18,-€ / predaj vstupeniek v pokladni Domu umenia a cez www.ticketportal.sk
Náš program nájdete aj na www.navstevnik.sk kde je možné si ON-LINE rezervovať lístky.

PR

Táto správa je platenou formou reklamy. Informujte aj vy o vašej ponuke viac ako 60-tisíc čitateľov portálu www.pnky.sk. Podrobnejšie  informácie na inzercia@pnky.sk, alebo 0910 960 610.

Populárne články